Порошенко нагородив героїв АТО: військових і поліцейського
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко нагородив героїв АТО: військових і поліцейського

Порошенко нагородив героїв АТО: військових і поліцейського
Джерело:  president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко

 підписав указ про нагородження воїнів Збройних сил України та працівника Національної поліції, які відзначилися під час АТО на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.


«За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов'язку нагороджено 16 військових Збройних Сил України та капрал Національної поліції», - йдеться в повідомленні.


13 бійців були нагороджені посмертно.


Читайте також: Кисіль: у Яроша цікаво висловились щодо ситуації на Донбасі

Варто зазначити, що представлені до нагороди бійці загинули або отримали поранення під час бойових дій влітку і восени цього року в районі Авдіївки, Зайцево і Золотого, серед військових відзначені бійці 81-ї аеромобільної та 93-ї механізованої бригад.


Військовослужбовці удостоїлися ордена Богдана Хмельницького III ступеня, орденом "За мужність" III ступеня, орденом Данила Галицького та медаллю "Захиснику Вітчизни".


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  генпрокурор Юрій Луценко заявив про вбивство ветерана АТО співробітниками російських спецслужб, яке сталося у місті Рівному.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?