Порошенко нарешті дав свідчення ГПУ - перші подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко нарешті дав свідчення ГПУ - перші подробиці

Порошенко нарешті дав свідчення ГПУ - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Чинний украЇнський глава Петро Порошенко заявив, що повторно надав свідчення прокурорам у розслідуванні справи щодо злочинів проти учасників Революції Гідності на Майдані у 2014 році.

Про це він повідомив у Facebook та зазначив, що повторно поспілкувався з прокурорами 10 травня, передає ONLINE.UA.

"Сподіваюсь, мої відповіді на додаткові запитання допоможуть у завершенні слідства. Ця справа надзвичайно важлива для українського суспільства", - сказав Порошенко.

Він висловив переконання, всі винні мають бути обов`язково покарані.

Варто зазначити, що раніше Петро Порошенко не з'явився на допит в Генеральну прокуратуру України у вівторок, 7 травня, куди був викликаний на 10.00 в рамках розслідування справ Євромайдану. Вказано, що у цей час він брав участь у церемонії прийняття присяги суддями Верховного суду України.

Пізніше генпрокурор Юрій Луценко заявляв, що президент України Петро Порошенко готовий дати свої свідчення в будь-який час, коли у нього не заплановані офіційні заходи, а слідчі повинні погоджувати з ним графік допитів.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник приїхав на допит в Генпрокуратуру після того, як його запідозрили у втручанні у вибори США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?