Порошенко нарешті прокоментував гучну сварку із Зеленським
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко нарешті прокоментував гучну сварку із Зеленським

Порошенко нарешті прокоментував гучну сварку із Зеленським
Джерело:  online.ua

Чинний український глава Петро Порошенко запевняє, що всі, хто слухав його телефонну розмову з опонентом на президентських виборах шоуменом Володимиром Зеленським, зробили свій висновок і дали відповідну оцінку. Про це він заявив 12 квітня на спільній зустрічі з канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель у Берліні, передає ONLINE.UA.

"Ви дійсно вважаєте, що я маю це коментувати? Я впевнений в тому, що ті, хто дивився цю передачу, самі все бачили і самі здатні зробити висновки. Я переконаний, що вони їх зробили і дали відповідну оцінку", - відповів Порошенко на питання, чи може людина, яка не може дослухати до кінця, брати участь у переговорах на міжнародній арені.

Окрім того, в ході цієї зустрічі Порошенко назвав Зеленського "несистемним політиком" і пояснив його феномен "прикладом європейських країн".

 Також зазначається, що Меркель і Порошенко узгодили питання "Великоднього" припинення вогню на Донбасі з 18 квітня.

Як повідомляв ONLINE.UA, 12 квітня очільниця "Батьківщини" Юлія Тимошенко, яка на виборах президента у 2019 році зайняла третє місце, записала звернення до кандидатів на пост глави держави Володимира Зеленського та Петра Порошенка після "телефонних дебатів" між ними напередодні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?