Порошенко назвав єдину причину, з якої воює Україна
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко назвав єдину причину, з якої воює Україна

Порошенко назвав єдину причину, з якої воює Україна
Джерело:  president.gov.ua

Президент України  Петро Порошенко  пояснив, що прагнення поховати Радянський союз в головах людей є єдиною причиною, з якої воює Україна.


Про це він заявив в рамках українсько-польської конференції з циклу «Форум лідерства» в ході офіційного візиту до Республіки Польща, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.


"Радянський Союз не в документі і не в Біловезькій пущі. Радянський Союз в головах. І в цьому сенсі Радянський Союз досі не похований. І, вибачте за відвертість, Україна зараз воює, щоб поховати Радянський Союз в головах деяких, тому що іншого приводу для війни просто не існує", - сказав Порошенко.


У відповідь на таку заяву українського президента лідер Польщі Анджей Дуда зазначив, що його країна завжди прагнула до того, щоб мати вільні і незалежні країни у східних кордонів.


Читайте також: Росія образилася на Україну і Польщу: прийнятий гучний документ


"Польща завжди здавала іспит на підтримку вільної України. Так було і під час Помаранчевої революції, і під час Революції Переваги. Поляки завжди підтримували вільний вибір народу України, його власний незалежний вибору. Польща завжди була і буде солідарна з Україною", - підкреслив Дуда.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Петро Порошенко і Анджей Дуда заявили, що рішення Єврокомісії щодо сухопутного продовження газопроводу "Північний потік" заохочує прихильників Росії в Євросоюзі і дозволяє "Газпрому" маніпулювати цінами на газ, завдаючи збитки Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?