Порошенко назвав головну мету штучних протестів в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко назвав головну мету штучних протестів в Україні

Порошенко назвав головну мету штучних протестів в Україні
Джерело:  president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко назвав організацію штучних протестів у країні спробою домогтися дострокових виборів для дестабілізації України.
Про це він заявив у своїй промові з нагоди Дня соборності України, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.
За його словами, деякі політики в Києві і Москві працюють над організацією в Україні "штучних протестів і дострокових парламентських виборів".
"Як президент, всіма доступними і законними способами буду протидіяти спробам дестабілізувати країну і знищити всі ті перші результати, які забезпечила українська влада і вистраждав український народ", - сказав він.


Читайте також: Україна відзначає День соборності: з'явилося привітання Порошенка

Також Порошенко додав, що "зміни, які ми почали у 2014 році, в 2015 році, перші зміни були очевидними тільки для реформаторів, а в 2016 році їх вже помітили і оцінили і всередині країни, і наші закордонні партнери".
Глава держави зазначив, що в 2017 році зміни повинні відчути широкі верстви українців.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Петро Порошенко відповів на завуальовані пропозиції деяких політиків щодо здачі Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?