Порошенко назвав головну умову для розвитку економіки України
Категорія
Економіка
Дата публікації

Порошенко назвав головну умову для розвитку економіки України

Порошенко назвав головну умову для розвитку економіки України
Джерело:  online.ua

Президент Петро Порошенко під час засідання Уряду заявив, що українська економіка для прискорення зростання потребує колосальних інвестицій і нових робочих місць, передає ONLINE.UA.

Окрім того, він підкреслив, що у рейтингу Всесвітнього банку "Doing business" Україна за п’ять років піднялася на 61 сходинку.

"Лише за рік ми прийняли закони, які безпосереднім чином впливають на покращення інвестиційного клімату: про приватизацію, нарешті скасували сумнозвісний валютний декрет, якому було вже 25 років, про валюту, про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю, про єдине вікно на митниці", - розповів він.

За словами президента, було забезпечено макрофінансову стабілізацію і вихід України із зони ризику по дефолту. Окрім того, зазначається, що інвестори помітили результати антикорупційної стратегії, такі як впровадження ProZorro, яку визнали найпрозорішою системою державних закупівель; електронне автоматичне відшкодування ПДВ, очищення газового сектору, початок створення Вищого антикорупційного суду.

Як повідомляв ONLINE.UA, згідно з прогнозом Міжнародного валютного фонду, в найближчі 5 років ВВП на душу населення в Україні зросте на 50%. На даний момент валовий внутрішній продукт України на душу населення становить 2,82 тис доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?