Порошенко назвав зброю, яке буде створювати Україна: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко назвав зброю, яке буде створювати Україна: опубліковано відео

Порошенко назвав зброю, яке буде створювати Україна: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко, виступаючи з нагоди Дня захисника, заявив, що Україна значно збільшить розробки в сфері космічної розвідки і ракетного озброєння.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "112 Україна".

За його словами, кожен ранок він починає з доповіді про ситуацію в зоні АТО.

"Кожен мій день, як президента і як головнокомандувача ЗСУ, починається як Отче наш - з доповіді про ситуацію на фронті. Якщо є оперативна необхідність, міністр оборони або начальник Генштабу дзвонять мені 24 години на добу", - сказав Порошенко.

За його словами, Україна займеться розробкою високоточного ракетного озброєння.

"Перед вченими поставлено завдання - розробка нового озброєння, в тому числі, ракетного, комплексів крилатих ракет, високоточних боєприпасів, безпілотників ударної сили, засобів космічної розвідки", - зазначив президент.

"Важливою особливістю цього року став перехід на комплектування ЗСУ та інших силових структур на повністю контрактну основу", - додав він.

Як повідомив ONLINE.UA,  Порошенко також привітав українців з Днем захисника України яскравим відео.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?