Порошенко не став чекати з призначенням Луценка головою ГПУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко не став чекати з призначенням Луценка головою ГПУ

Верховна Рада України
Порошенко не став чекати з призначенням Луценка головою ГПУ

Президент України Петро Порошенко запропонував Верховній Раді України призначити главу фракції "Блок Петра Порошенка" Юрія Луценка на посаду Генерального прокурора України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на проект постанови №4654, який внесли в парламенту 12 травня 2016 року.
При цьому текст постанови поки відсутній на сайті Верховної Ради.
Парламентарій Ігор Мосійчук в Facebook написав, що вже призначено позачергове засідання у Верховній Раді, на якому розглянуть кандидатуру Юрія Луценка на посаду Генпрокурора: "Сьогодні о 16.00 в будівлі Верховної Ради на 3 поверсі відбудеться позачергове засідання комітету ВРУ з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, на якому буде розглянуто подання Президента України Петра Порошенка кандидатури на посаду Генерального прокурора Юрія Луценка", - повідомив він.
Нардеп Володимир Ар'єв зазначив, що закон, який дозволяє чиновникам без вищої юридичної освіти і необхідного досвіду роботи зайняти пост Генпрокурора, вже опублікований у спецвипуску "Голосу України".




Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі сміялися з можливого призначення Юрія Луценка на посаду Генпрокурора.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?