Порошенко обговорив з Меркель і Олландом три важливі теми
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко обговорив з Меркель і Олландом три важливі теми

Порошенко обговорив з Меркель і Олландом три важливі теми
Джерело:  president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко провів телефонні переговори з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом Франції Франсуа Олландом, на яких обговорювалася ситуація на Донбасі, ратифікація Угоди про асоціацію з ЄС та безвізовий режим для українців.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.
В ході розмови Порошенко висловив подяку Меркель і Олланд "за незмінну підтримку в боротьбі за відновлення суверенітету і територіальної цілісності України і реалізації повномасштабної програми реформ".
Також обговорювався стан виконання Мінських домовленостей щодо врегулювання ситуації на Донбасі.


Читайте також: Україна подає на Росію ще один позов в Гаагу: стали відомі деталі

Порошенко звернув увагу своїх співрозмовників на недопустимість ситуації, що склалася з заручниками і громадянами України, які незаконно утримуються Росією.


Окремо в ході розмови лідери трьох країн обговорили завершення процесу ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС і запровадження безвізового режиму для громадян України.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  відбулася зустріч Петра Порошенка і віце-президента США Джозефа Байдена, на якій український президент розповів про усіх ворогах Кремля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?