Порошенко озвучив вражаюче число терактів, яким запобігли в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко озвучив вражаюче число терактів, яким запобігли в Україні

Порошенко озвучив вражаюче число терактів, яким запобігли в Україні

Президент України Петро Порошенко  розповів, що силові структури України запобігли вже майже 300 терористичним актам.


Про це він заявив в рамках виступу в навчальному центрі  Національної гвардії України  в Київській області, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.


Глава держави зазначив, що в запобіганні терактів брали участь бійці Нацгвардії, Національної поліції і Служби безпеки України. "Противник намагається дестабілізувати ситуацію в країні зсередини, і про інтенсивність цих зусиль свідчить той факт, що вже майже 300 терористичних актів було попереджено силовими структурами України: СБУ, Нацполіціей і Нацгвардією", - розповів він.


"Можу сказати, як верховний головнокомандувач, я хотів би подякувати командувачу Нацгвардії генерал-лейтенанту Аллерову за зразкове виконання поставлених завдань, за високий моральний і бойовий дух бійців Нацгвардії, які сьогодні демонструють патріотизм, професіоналізм, вишкіл", - додав Порошенко.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  глава СБУ Василь Грицак розповідав про один з попереджених терактів.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?