Порошенко передає Roshen іншій людині - що відомо
Категорія
Економіка
Дата публікації

Порошенко передає Roshen іншій людині - що відомо

Порошенко передає Roshen іншій людині - що відомо
Джерело:  NV

У корпорації Roshen не спростували відомості про перереєстрацію її частини з Петра Порошенка на його старшого сина Олексія. Про це повідомляв ONLINE.UA з посиланням на "НВ Бізнес".

"Щодо причин, то це — питання до бенефіціарів", - пояснили у представництві компанії.

Відповідні дані уперше оприлюднив Центр протидії корупції 6 листопада. Згідно з ними, бенефіціаром компанії ТОВ Центрально-Європейська кондитерська компанія виступає саме Олексій Порошенко.

ЦЕКК - один з головних сегментів Roshen. Саме вона - юридичний засновних інших підприємств у складі корпорації.

Водночас з тим зміни бенефіціарів відбулися у компаніях, до яких ЦЕКК відноситься як засновник. Йдеться про ТОВ Рошен де люкс, ДП КК Рошен, ТОВ Рошен-Волинь, ТОВ Рошен Світ та інші підрозділи, які згадувалися нещодавно у деклараціях старшого Порошенка.

Втім, колишній президент все ще виступає бенефіціаром ТОВ Рошен-Столиця, ПрАТ Київська кондитерська фабрика Рошен.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Петра Порошенка звинуватили в активному "розкручуванні" питання з планом дій щодо членства у НАТО. В уряді нагадали, що Україна вже має відповідну заявку, а нову не подали навіть за часів президентської каденції політика.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?