Порошенко підписав важливий військовий указ з таємним положенням
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко підписав важливий військовий указ з таємним положенням

Порошенко підписав важливий військовий указ з таємним положенням
Джерело:  online.ua

У суботу, 3 березня, президент України Петро Порошенко підписав указ "Про Положення про Сили спецоперацій ЗСУ". Цим указом український голова затвердив таємне положення, текст якого засекречений.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу голови держави.

Читайте також: Закон про реінтеграцію Донбасу вступив в силу: головні нововведення

"Відповідно до частини п'ятої статті 10 Закону України" Про Збройні сили України "постановляю: затвердити Положення про Сили спеціальних операцій Збройних Сил України (додається, таємно)", - йдеться в документі.

Нагадаємо, закон "Про Сили спеціальних операцій ЗСУ" був прийнятий Верховною Радою влітку 2016 році. Він передбачає застосування Сил спецоперацій для успішного проведення військово-політичних, економічних та інших заходів в інтересах національної безпеки в сфері оборони держави. Сили спецоперацій можуть використовуватися як самостійно, так і разом з іншими видами ЗСУ.

Слід зазначити, що до складу Сил спецоперацій входять добре навчені і мотивовані військовослужбовці, які здатні вести партизанську боротьбу та підривну діяльність на окупованих територіях, захоплювати важливих заручників.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Порошенко ввів в дію секретне рішення РНБО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?