Порошенко підписав важливий закон про українську армію: з'явилися фото і відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко підписав важливий закон про українську армію: з'явилися фото і відео

Порошенко підписав важливий закон про українську армію: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко підписав закон про вдосконалення порядку проходження військової служби.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави держави.

Читайте також: Порошенко зі зброєю на Донбасі порадував мережу: опубліковано фото


"Військовослужбовці, які уклали контракт в особливий період, можуть за бажанням продовжити службу за новим контрактом або звільнитися. Ми відновлюємо справедливість для тих військових, які фактично уклали безстроковий контракт на військову службу під час особливого періоду", - написав Порошенко.
"Заміна особового складу буде здійснюватися поетапно, тому це не вплине на боєздатність нашої армії. Також підписані зміни до Закону «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування», згідно з яким пенсійне забезпечення також отримуватимуть учасники бойових дій, які захищали незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України в складі добровольчих формувань", - додав він.


Відзначимо, що багато користувачів соцмереж позитивно сприйняли підписання Порошенком нового закону. Так, блогер Алекс Нойнец написав: "Переможенька".



У той же час деякі інші користувачі мережі цинічно відреагували на підписання закону про вдосконалення порядку проходження військової служби. Alex Shovkovich: "Ще одна зрада".


Анатолій Валерійович Штефан: "Це добре .... Але підрозділи і так укомплектовані на ....%. Кабалу зняли добре, але хто захищатиме, це тепер питання?".


Igor Isaenko: "Заміна особового складу буде здійснюватися поетапно, тому це не вплине на боєздатність нашої армії".


Sergiy Yarygin: "А чому використовується термін "особливий період"? Хіба це не агресія Росії, хіба це не війна?".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

Петро Порошенко підписав Закон "Про Вищу раду правосуддя", ухвалений Верховною Радою 21 грудня

.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?