Порошенко підписав важливий закон про захист діяльності "Укроборонпрому"
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко підписав важливий закон про захист діяльності "Укроборонпрому"

Порошенко підписав важливий закон про захист діяльності "Укроборонпрому"
Джерело:  online.ua

Український глава Петро Порошенко підписав закон про захист діяльності держконцерну "Укроборонпром". Цим документом він дозволив підприємствам оборонно-промислового комплексу не виплачувати борги Росії, а також ввів заборону на примусове виконань рішень про стягнення заборгованості з підприємств "Укроборонпрому", кредитором за якими є російська юридична особа.

Закон "Про внесення змін до законів України щодо вирішення деяких питань заборгованості підприємств оборонно-промислового комплексу - учасників Державного концерну "Укроборонпром" перед державою-агресором і/або державою-окупантом і забезпечення їх стабільного розвитку" Порошенко підписав в суботу, 18 серпня, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави української держави.

У новому законі прописані механізми захисту діяльності підприємств "Украоборонпрома" від негативних наслідків впливу Росії. Йдеться про підприємства, які мають стратегічне значення для безпеки та економіки України, а також є об'єктами держвласності.

Раніше цей закон у другому читанні та в цілому був підтриманий Верховною Радою.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Порошенко підписав важливий закон для запуску Антикорупційного суду в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?