Порошенко підписав закон, що допомагає боротьбі з сепаратизмом
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко підписав закон, що допомагає боротьбі з сепаратизмом

Верховна Рада України
Порошенко підписав закон, що допомагає боротьбі з сепаратизмом

Президент України Петро Порошенко підписав закон, який дозволяє Нацраді з питань телебачення і радіомовлення штрафувати канали і радіо за такий, що суперечить законодавству, сепаратистський контент.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Верховної Ради.
Відзначається, що документ повернутий з підписом президента.
Законопроект передбачає, що Нацрада з питань телебачення і радіомовлення може накладати санкції на теле- і радіомовників, в тому числі і штрафи. Якщо після штрафу кампанія не повторює порушення, то штраф протягом року ліквідується і попередження не застосовується до цієї телерадіокомпанії.
Введення таких змін депутати мотивували необхідністю нацрегулятора впливати на інформаційний простір України, щоб в ньому не було таких явищ, як сепаратизм.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Верховна Рада прийняла закон, спрямований на боротьбу з російською пропагандою, яким обмежила "доступ на український ринок іноземної друкованої продукції антиукраїнського змісту".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?