Порошенко пішов на вдалий блеф в боротьбі з Путіним - політолог
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко пішов на вдалий блеф в боротьбі з Путіним - політолог

Порошенко пішов на вдалий блеф в боротьбі з Путіним - політолог
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко блефував, коли до зустрічі в Берліні акцентував на необхідності повернення контролю над українсько-російським кордоном перед виборами на окупованому Донбасі, і це спрацювало, так як західні політики побачили необхідність фіксації дорожньої карти щодо виконання «Мінська».


Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловила політолог і історик Олена Галкіна.


Відповідаючи на питання, чому не видно, щоб в Україні йшла робота у напрямку визнання Росії стороною конфлікту на Донбасі в ООН на міжнародному рівні, Галкіна сказала: «Мені незрозуміло. Можливо, у президента і МЗС тепер є стратегія. Тому що попереднє півтора року були піар-метаннями».


«Зараз Україна поставила конкретне запитання про послідовність виконання "Мінська-2". Якщо Україна буде гнути свою лінію в ході вироблення дорожньої карти, то в разі відмови РФ від конструктивної роботи, можна говорити про план "Б", - продовжила Галкіна.


Читайте також:  Турчинов жорстко висміяв "мову" Путіна і розповів про хитрощі Порошенко


«Зрозуміло, що мова про повернення контролю над кордоном перед виборами на Донбасі - це блеф Порошенко. Але це був хороший блеф. Він привів до усвідомлення німецькими і французькими політиками необхідності вироблення дорожньої карти і фіксації чіткої послідовності», - сказала політолог.


Більше  читайте в інтерв'ю Олени Галкіної на ONLINE.UA: Кремль готує поганий варіант на Донбасі - політолог про шанси України та катастрофу Путіна


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?