Порошенко похвалився чудовою новиною з Європи: з'явилися фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко похвалився чудовою новиною з Європи: з'явилися фото

Порошенко похвалився чудовою новиною з Європи: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

На Конгресі Європейської народної партії, який відбувся на Мальті, було прийнято звернення до Євросоюзу розробити довгостроковий план підтримки України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт президента України Петра Порошенка, який взяв участь у Конгресі.
Читайте також: Порошенко застеріг Європу від серйозної загрози з боку Кремля
"Чудова звістка з Мальти за результатами мого візиту для участі в Конгресі Європейської народної партії. Спасибі сім'ї ЄНП за схвалення з ініціативи наших литовських партнерів дуже важливою Резолюції про розробку довгострокового плану підтримки України, так званого "Плану Маршалла для України"!, - заявив Порошенко.
У резолюції йдеться про те, що країни Євросоюзу повинні розробити різні програми у військовій, гуманітарній та економічній сферах, інформує "Українська правда".
"Європейський союз і країни-члени повинні розробити двосторонні і багатосторонні програми, що включають негайну військову, гуманітарну та економічну підтримку, просування демократичних реформ і підтримку довгострокової зовнішньої політики України у напрямку європейської та євроатлантичної інтеграції", - йдеться в резолюції.
Також у заяві ЄНП засуджується російська агресія проти України.
"Ця Резолюція – це доказ рішучості найвпливовішою політичною сім'ї Європи на підтримку нашої держави на шляху реформ і прагненні всіма можливими засобами допомогти Україні реалізувати її євроінтеграційні прагнення та досягти відповідності Копенгагенським критеріям членства в ЄС відповідно до статті 49 Договору про Європейський Союз. Іншими словами, Європейська народна партія визнала європейську перспективу України і готова в конкретний спосіб допомогти нам досягти цієї стратегічної мети", - зазначив Порошенко.



Як повідомляв ONLINE.UA, увечері 31 березня Президент України Петро Порошенко подав електронну декларацію про доходи за 2016 рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?