Порошенко похвалився новою українською зброєю: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко похвалився новою українською зброєю: опубліковано відео

Порошенко похвалився новою українською зброєю: опубліковано відео

Президент України Петро Порошенко повідомив про випробування нового ракетного озброєння, яке було розроблено фахівцями "Укроборонпрому".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави держави.
"Маю гарну новину. "Укроборонпром" розробив нове ракетне озброєння для Військово-повітряних сил України. Ракети калібром 57-мм призначені для ураження наземних цілей і спроектовані для озброєння ударних вертольотів і літаків", - повідомив він.
Порошенко додав, що випробування нової зброї пройшли успішно.


Читайте також: Турчинову показали, чим Україна буде боротися з агресором: з'явилося відео

"Під час успішних випробувань екіпаж вертольота, який, до речі, оснащений новими двигунами, а також станцією оптико-електронного придушення "Адрос", потрапив в задані цілі", — похвалився президент.



Також глава держави зазначив, що "лише півсекунди потрібно, щоб випустити повний блок з 20 ракет".


"Хороша робота, хлопці!" – резюмував Порошенко.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  українські зброярі показали результати випробувань новітньої ракетної системи "Корсар", призначеної для ураження броньованих цілей, бліндажів та вертольотів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?