Порошенко пообіцяв стати першим спонсором найважливішого проекту: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко пообіцяв стати першим спонсором найважливішого проекту: опубліковано відео

Порошенко пообіцяв стати першим спонсором найважливішого проекту: опубліковано відео

Президент України Петро Порошенко

виступив з ініціативою створення Музею-Меморіалу Героїв Небесної сотні і пообіцяв стати ініціатором і першим спонсором створення благодійного фонду для будівництва об'єкта.


Про це він заявив, виступаючи з промовою на честь третьої річниці початку Революції Гідності, передає ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави держави.


«Сьогодні виповнюється три роки, як перша група нескорених вийшла на холодний граніт в центрі столиці. Їх вимоги були лаконічні - підписати Угоду про асоціацію з Євросоюзом і не блокувати природний рух України до Європи», - нагадав Порошенко, додавши, що саме тому Майдан і стали називати Європейським.


Глава держави виступив з ініціативою створення Музею-Меморіалу пам'яті загиблих активістів Євромайдану і запевнив, що стане першим його спонсором.



Читайте також

:

Порошенко

знову висловився про безвізовий режим з ЄС: з'явилося відео


«Виступаю ініціатором і першим спонсором створення благодійного фонду зі збору коштів для будівництва Музею-Меморіалу Героїв Небесної Сотні», - сказав Порошенко.


Пропозицію Порошенка про створення Музею-меморіалу дивіться з 19-ї хвилини:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше, в

День Гідності та Свободи, Порошенко розповів про плани Росії щодо утримання України в «імперському стійлі».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?