Порошенко повечеряє з Путіним: стали відомі подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко повечеряє з Путіним: стали відомі подробиці

Порошенко повечеряє з Путіним: стали відомі подробиці
Джерело:  interfax.com.ua

Президент України Петро Порошенко і лідер РФ Володимир Путін  зустрінуться на званій вечері, запланованій на 19 жовтня канцлером Німеччини Ангелою Меркель для лідерів країн "нормандської четвірки" (Україна, РФ, Німеччина, Франція).

Про це в ефірі радіостанції "Ероп-1" сказав посол РФ у Франції Олександр Орлов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Інтерфакс-Україна".

"Так, це так. Меркель запросила трьох лідерів" нормандського формату "на вечерю 19 жовтня в Берліні", - заявив Орлов.

Раніше помічник президента РФ Юрій Ушаков повідомив, що зустріч лідерів "нормандської четвірки" може пройти в Берліні 19 жовтня.

"Зустріч в попередньому порядку планується 19 жовтня. Запропоновано Берлін", - сказав він журналістам, відповідаючи на питання про те, коли і де може пройти зустріч лідерів "нормандської четвірки".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше прес-секретар президента РФ Володимира Путіна  Дмитро Пєсков заявив, що підготовка до саміту "нормандської четвірки" триває.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?