Порошенко повідомив, коли в Україні запрацює Антикорупційний суд
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко повідомив, коли в Україні запрацює Антикорупційний суд

Порошенко повідомив, коли в Україні запрацює Антикорупційний суд
Джерело:  online.ua

Антикорупційний суд в Україні може почати роботу вже до кінця 2018 року. Мова йде не тільки про створення і завершення конкурсу, але й про запуск роботи суду в цілому.

Про це повідомив президент України Петро Порошенко, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт українського гаранта.

Порошенко планує, що Антикорупційний суд в Україні почне працювати ще до початку президентської кампанії, хоча не виключає, що окремі групи українських депутатів можуть звернутися до Конституційного суду щодо скасування закону про антикорупційний суд.

Український глава зазначив, що депутати мають на це "конституційне право", але він переконаний що судді КС приймуть обґрунтоване рішення, тому що, ніяких порушень Конституції при прийнятті закону не було.

Президент України пообіцяв робити все можливе, щоб Антикорупційний суд в Україні почав працювати якнайшвидше. Він упевнений, що його підтримує в цій ініціативі український народ і суспільство.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко підписав закон про Антикорупційний суд в річницю безвіза України з ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?