Порошенко повідомив про важливий результат розмови з Савченко: опубліковані фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко повідомив про важливий результат розмови з Савченко: опубліковані фото

Порошенко повідомив про важливий результат розмови з Савченко: опубліковані фото
Джерело:  president.gov.ua

Президент  Петро Порошенко по телефону поспілкувався з Надією Савченко, яка незаконно утримується в російській в'язниці, і вмовив її припинити голодування.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.
Розмова відбулася під час зустрічі Порошенко з мамою Надії Марією Іванівною та її сестрою Вірою. Під час розмови президент зазначив, що дуже щасливий нарешті мати можливість поспілкуватися з Надією.
«Тобою пишається вся Україна - твоєї стійкістю, твоєю мужністю, патріотизмом. Ти стала символом України», - звернувся президент до Савченко.
Глава держави розповів українськiй льотчиці про кроки, які здійснюються для її звільнення, і розповів про подробиці  телефонної розмови з президентом Росії Путіним.
«Україна продовжує робити все для твого звільнення», - підкреслив Порошенко, звертаючись до Надії.
Президент, мати і сестра звернулися до Надії з проханням припинити голодування.
«Навіть в цих умовах ми повинні робити кроки, щоб зберегти твоє здоров'я», - зазначив глава держави.
У відповідь Надія Савченко погодилася тимчасово припинити голодування. Крім того, президент повідомив, що готовий направити свій літак до Росії, щоб повернути її додому в Україну.




Нагадаємо, прес-секретар президента Росії  Дмитро Пєсков підтвердив, що Володимир Путін під час телефонної розмови з президентом України Петром Порошенко дійсно обговорював тему Савченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?