Порошенко пояснив ситуацію з новою хвилею мобілізації
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко пояснив ситуацію з новою хвилею мобілізації

Порошенко пояснив ситуацію з новою хвилею мобілізації

Президент Петро Порошенко заявив, що сьома хвиля часткової мобілізації буде єдиною в 2016 році, якщо не відбудеться загострення на Донбасi.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.
"Ще одна можливість, яка з'являється зараз, це служба в армії за контрактом. Мені приємно повідомити, що десятки тисяч українських патріотів скористалися цією можливістю, що дало нам можливість значно відстрочити нову хвилю мобілізації, значним чином скоротити її можливу чисельність і підкреслити, що, коли буде ця хвиля мобілізації - вона буде єдиною в цьому році", - сказав президент під час виступу в Києві з нагоди 2-ї річниці з дня створення батальйонів патрульної служби міліції особливого призначення.
"Ми, якщо не буде загострення на сході, зможемо забезпечити звільнення 4-й, 5-й хвилям мобілізації, в основному забезпечивши комплектацію частин і підрозділів військовослужбовцями за контрактом", - додав глава держави.
Раніше перший заступник міністра оборони  Іван Руснак заявляв, що проведення чергової хвилі часткової мобілізації для поповнення чисельності Збройних сил не виключено. Він зазначив, що вже за контрактом покликане 18 тис осіб з початку року і в квітні очікується ще 8 тис.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?