Порошенко прибув в зону АТО: з'явилися перші фото і відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко прибув в зону АТО: з'явилися перші фото і відео

Порошенко прибув в зону АТО: з'явилися перші фото і відео
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко

 прибул у зону АТО на Донбасі і поспілкувався з воїнами шостої хвилі мобілізації, які незабаром будуть демобілізовані і повернуться додому.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.


«Прибув до зони АТО особисто привітати зі святом і вручити високі державні нагороди військовим, які в рамках шостої хвилі демобілізації вже скоро повернуться додому», - написав президент.


Також він підкреслив, що «де-факто багато політиків пообіцяли нам перехід на контрактну армію», і «з кінця жовтня українська армія стане контрактною, добровольчої».
Він повідомив, що поставив завдання - «аби усі військовослужбовці пройшли хороший рівень бойової підготовки, тренувань і навчань».



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Порошенко запевнив, що Україна не виконуватиме політичні пункти Мінських угод, доки не будуть виконані домовленності про безпеку у регіоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?