Порошенко присвоїв голові СБУ вище генеральске звання
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко присвоїв голові СБУ вище генеральске звання

СБУ
Порошенко присвоїв голові СБУ вище генеральске звання

Президент України Петро  Порошенко присвоїв голові Служби безпеки  України Василю Грицаку вище військове звання - генерал армії України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт спецслужби.

Голова держави високо оцінив дії Грицака на чолі СБУ та у якості керівника Антитерористичного центру, і 25 березня підписав указ про присвоєння йому чергового військового звання.

"Це та людина, яка, ризикуючи життям, завжди був разом з бойовими побратимами на передньому краї", — сказав Порошенко під час урочистого зібрання СБУ на честь 24-ї річниці створення спецслужби.

Голова держави додав, що Грицак «у складний для України час взяв на себе важку ношу відповідальності та прийняття важливих рішень».

«Це стосується як захисту країни, так і реформування Служби, як налаштування координації і ефективної співпраці з нашими партнерами, так і ефективної координації зі Збройними силами та іншими силовими відомствами. Під вашим керівництвом СБУ демонструє усій країні, закордонним партнерам по всьому світу свою здатність та вміння захищати державу", — додав Порошенко, звертаючись до голови СБУ.

Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше голова СБУ відповів керівнику уряду РФ Дмитру Мєдвєдєву на його слова про «дегенератів».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?