Порошенко привітав українських боксерів з перемогами в США
Категорія
Спорт
Дата публікації

Порошенко привітав українських боксерів з перемогами в США

Порошенко привітав українських боксерів з перемогами в США
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко привітав боксерів Олександра Усика, Олександра Гвоздика і Василя Ломаченка з перемогами на вечорі українського боксу в Меріленді, США.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави держави.


Читайте також: Ломаченко назвав наступну мету в боксі: опубліковано відео


"Тільки що подзвонив нашим переможцям. Передав вітання від кожного українця, який сьогодні вболівав за них в цю надзвичайно успішну ніч для українського боксу. Ваші успіхи надихають всіх нас", - підкреслив український лідер.


"Особисто вболівав за кожного. Гордий, що український гімн сьогодні тричі лунав на честь наших перемог!", - додав Порошенко.


Нагадаємо, чемпіон світу з боксу за версією WBO у другій напівлегкій вазі  Василь Ломаченко впевнено переміг американця Джейсона Сосу, в той час як чемпіон Північної Америки в напівважкій вазі  Олександр Гвоздик нокаутував кубинця Юніескі "Монстра" Гонсалеса.


Як повідомляв ONLINE.UA, чемпіон світу з боксу в першій важкій вазі за версією WBO українець  Олександр Усик провів захист титулу в бою з непереможним американцем Майклом Хантером.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?