Порошенко привітав Україну із Днем Європи: з'явилися фото і відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко привітав Україну із Днем Європи: з'явилися фото і відео

Порошенко привітав Україну із Днем Європи: з'явилися фото і відео

Президент України Петро Порошенко привітав країну із Днем Європи та запросив на зустріч молодих людей з Києва, Луганська, Львова, які брали участь у початку Євромайдану.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook голови держави.

"Щасливий бути в День Європи з представниками нашої славної молоді – з Києва, Луганська, Львова. Саме вони в 2013-му році підняли європейський Майдан", - написав Порошенко.

Крім того, президент подякував "цим активним хлопцям та дівчатам за їх бажання змінювати України та рухати її в Європу".

Читайте також: Порошенко про безвіз: сьогодні Україна остаточно розлучилася з Російською імперією

Також Порошенко нагадав, що "у ці дні Європа та Європейський Союз на вустах і в думках практично у кожного українця".

"В останні тижні Україна жила святом Євробачення, гостинно приймаючи десятки тисяч гостей з усіх закутків європейського континенту. Ми вийшли на фінішну пряму багаторічного безвізового марафону. Успішно і вільно торгуємо з Євросоюзом", - нагадав глава держави.

Також він підкреслив, що українці разом із Європою виступають "солідарним і єдиним фронтом на варті світового правопорядку та протидії російській агресії проти вільних демократичних європейських народів".

"Зі святом Європи тебе, величний український європейський народе!" – йдеться у привітанні.

Як повідомляв ONLINE.UA, сьогодні, 14 травня, в Україні відзначається також і День Матері.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?