Порошенко приїхав на відкриття телевежі для Донбасу: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Порошенко приїхав на відкриття телевежі для Донбасу: з'явилося відео

Порошенко приїхав на відкриття телевежі для Донбасу: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

На горі Карачун в районі Слов'янська Донецької області почала працювати телерадіовежа для трансляції українського телебачення і радіомовлення на окуповану територію Донбасу, в церемонії відкриття вежі взяв участь президент України Петро Порошенко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави держави.
В ході візиту на відкриття вежі Порошенко ознайомився з принципом роботи обладнання, оглянув технічний будинок радіовежі. "Це дуже важливо в умовах гібридної війни, яка ведеться проти України. Після того, як мовлення буде запущено з цієї вишки, ми можемо говорити, що площа покриття буде збільшена в десятки разів", - сказав він.
В ефірі радіостанції "Армія FM" президент також поспілкувався з бійцями АТО і привітав їх з Днем Збройних сил України. "Ми також проаналізуємо можливість збільшення потужності передавачів, які тут є. Зараз вони на тій же висоті, яка була до руйнування. Гора Карачун стала легендарним місцем", - зазначив він.


Відзначимо, що 5 липня Петро Порошенко доручив протягом двох місяців відновити телевежу на Карачуні, однак через низку випадків саботажу в ході відновлювальних робіт запуск вдалося здійснити ільки зараз.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше почалося будівництво телерадіокоммунікаціонной вежі в районі Чонгара для трансляції сигналу на територію Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?