Порошенко прийняв гучне рішення щодо США: з'явилося фото документа
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко прийняв гучне рішення щодо США: з'явилося фото документа

Порошенко прийняв гучне рішення щодо США: з'явилося фото документа
Джерело:  fara.gov

Адміністрація президента України Петра Порошенка  уклала офіційний контракт з компанією BGR Group, яка буде лобіювати українські державні інтереси в США.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайті відділу реєстрації іноземних агентів (FARA) міністерства юстиції США.
Метою укладення цього договору є активізація зв'язків між двома країнами, а також стимулювання американських приватних підприємців до інвестицій в Україну.
Вартість контракту, який був укладений наприкінці грудня 2016 року, становить 50 тисяч доларів в місяць. Співпраця заплановано на один рік — до 31 грудня 2017 року.


Читайте також: Стало відомо, чому Порошенко не поїде на інавгурацію Трампа


Зазначимо, що штаб BGR Group розташований в трьох кварталах від резиденції президента США, а також має офіс у Лондоні.


Фірма була заснована в 1991 році Едом Роджерсом і Хейлі Барбу — колишнім головою комітету Республіканської партії США і губернатором штату.


У 2013 році фірма уклала контракти вартістю 13,7 млн доларів на лобіювання інтересів Індії та Казахстану, а також нафтовидобувної корпорації Chevron Corp.


У квітні 2015 року уряд Південної Кореї найняло BGR для підтримання зв'язків з громадськістю та створення позитивного іміджу.


Як повідомляв ONLINE.UA,  новообраний президент США Дональд Трамп неодноразово висловлювався на підтримку президента РФ Володимира Путіна.


У той же час, за даними американської розвідки, керівництво Росії влаштувало святкування перемоги Трампа на президентських виборах.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?