Порошенко призначив дочку відомого російського політика своїм радником
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко призначив дочку відомого російського політика своїм радником

Порошенко призначив дочку відомого російського політика своїм радником
Джерело:  president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко призначив своїм позаштатним радником екс-заступника голови Одеської обласної міської адміністрації Марію Гайдар.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт глави держави.
В указі, датованому 28 березня, сказано, що російська громадська діячка Марія Гайдар, яка отримала українське громадянство в 2015 році, стала радником президента.
Порошенко підписав указ про надання громадянства і 4 серпня 2015 року він вручив Гайдар паспорт громадянина України. В цей же час Гайдар написала заяву про відмову від громадянства Росії; в російському МВС повідомили про отримання повідомлення лише через рік.
Читайте також: Порошенко "проїхався" по Росії через Самойлову і Євробачення
Марія Гайдар - російський політик, громадський діяч, журналіст радіо «Ехо Москви». Дочка відомого російського політика Єгора Гайдара - одного з керівників та ідеологів економічних реформ початку 1990-х в Росії. Працювала в команді російських опозиціонерів Олексія Навального і Бориса Нємцова.
Як повідомляв ONLINE.UA, президент України Петро Порошенко висловив надію на те, що 6 квітня депутати Європейського парламенту схвалять впровадження Європейським Союзом безвізового режиму для громадян України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?