Порошенко про ситуацію на Донбасі: 18 загиблих, безліч поранених
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко про ситуацію на Донбасі: 18 загиблих, безліч поранених

Порошенко про ситуацію на Донбасі: 18 загиблих, безліч поранених
Джерело:  online.ua

Президент Петро Порошенко заявив, що у протягом минулого місяця на Донбасі загинуло 18 українських військовослужбовців і ще багато воїнів було поранено.Про це він повідомив під час зустрічі з міністром закордонних справ Норвегії Іне Сьорейде, передає ONLINE.UA.

Український лідер розказав, що з норвезьким міністром вони побували на Донбасі, де поспілкувалися з військовими, оцінили хід відновлення інфраструктури, а також відвідали Дніпропетровську обласну лікарню ім. І. Мечнікова, де лікуються поранені захисники.

"Це те, що Україна сплачує за боротьбу з країною-агресором. Лише у серпні загинуло 18 воїнів і була велика кількість поранених", - сказав Порошенко.

 Окрім того, президент України закликав главу МЗС Норвегії у майбутньому знову відвідати Донецьку та Луганську області і побувати прямо на лінії зіткнення, щоб "українці з того боку бачили кардинальну різницю життя".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український лідер Петро Порошенко вибачився за те, що у 2014 році заявив про швидке завершення антитерористичної операції на Донбасі. Він зазначив, що породив завищені очікування серед населення країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?