Порошенко проведе спільний бізнес-форум з президентом Австрії
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко проведе спільний бізнес-форум з президентом Австрії

Порошенко проведе спільний бізнес-форум з президентом Австрії
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко домовився з президентом Австрії Александером Ван дер Белленом провести спільний українсько-австрійський бізнес-форум.

Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу голови держави, про це йшлося під час зустрічі президентів двох країн у Відні.

Читайте також: Різдвяний відпочинок президента на Мальдівах: невістка заступилася за Порошенка

"Під час візиту в Україну в березні цього року, який Федеральний президент Австрії планує здійснити на моє запрошення, ми також маємо намір провести українсько-австрійський бізнес-форум", - зазначив Порошенко.

Також він додав, що за останній рік торгівля між Україною та Австрією збільшилася на 17%. Зараз Австрія займає 6 місце за обсягами інвестицій серед інших країн.

Як повідомляв ONLINE.UA, закон про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях підписав голова Верховної Ради Андрій Парубій і він відправлений на підпис президенту України Петру Порошенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?