Порошенко розкрив сценарій Кремля з "повернення" України: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко розкрив сценарій Кремля з "повернення" України: з'явилося відео

Порошенко розкрив сценарій Кремля з "повернення" України: з'явилося відео
Джерело:  president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко

 у День Гідності і Свободи виступив із зверненням до українців і розповів про плани Росії, яка має намір повернути нашу країну в «імперське стійло».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт глави держави.


«Ворог не тільки атакує Україну ззовні, але і розхитує нас зсередини. Метою Кремля є постійна внутрішня дестабілізація, анархія, отаманщина. Дострокові вибори в Україні і посилення позицій проросійських сил у новому парламенті», — підкреслив Порошенко.


Також президент зазначив, що наступним пунктом плану Кремля є «ревізія європейського курсу, а після цього – повна зміна зовнішньополітичного вектора держави».


Читайте також: У Януковича захотіли очної ставки з Порошенком

«У фіналі – повернення України в імперське стійло», — попередив він.
Порошенко нагадав, що «відразу після перемоги Революції Гідності найкращі та найсміливіші майданівці відправилися прямо на фронт».



«Ґрунт, на якому ми виростили паростки відновлення, ще недостатньо міцний. Не так вже й багато треба зусиль, щоб все зроблене, все вистраждане зійшло нанівець. Якщо піти шляхом гострих внутрішніх конфліктів, можна дуже швидко кинути країну у прірву хаосу і безладу, зробити незахищеною перед зовнішньою агресією. Як Президент, я не допущу такого сценарію», — запевнив він.


Глава держави також підкреслив, що «вже неодноразово на історичних прикладах показував, як авторитарна Московія переваги демократії в сусідніх країнах використовувала у своїх інтересах – аж до поглинання цих країн».


«Упевнений, в цей раз у неї нічого не вийде. Чому? Тому що ми, українці – мудрий народ, який важко збити з шляху», — резюмував Порошенко.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  учасник АТО попередив про наслідки і ріки крові, якими загрожує Україні черговий "Майдан".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?