Порошенко розповів, коли відбудуться вибори Президента України
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко розповів, коли відбудуться вибори Президента України

Порошенко розповів, коли відбудуться вибори Президента України
Джерело:  online.ua

Український глава Петро Порошенко повідомив, що президентські вибори в Україні, незважаючи ні на що, все ж відбудуться 31 березня 2019 року, як і було заплановано раніше.Таку заяву він зробив під час засідання РНБО, на якому обговорювалося питання продовження режиму воєнного стану, передає ONLINE.UA.

"Ми точно гарантуємо, що вибори президента відбудуться 31 березня 2019 року. Я про це заявляю", – наголосив він.

Український лідер наголосив, що ця дата є сталою, і ніщо на неї не вплине. Як приклад він навів дні, коли Україна відзначатиме Різдво, або коли їй нададуть Томос про автокефалію.

"Вибори президента України точно відбудуться 31 березня. Це так само точно, як і те, що Різдво нашої православної церкви – 7 січня. І так само точно, як те, що напередодні, у святий вечір, Україна отримає Томос", – додав Порошенко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко виступив з категоричною заявою на адресу Путіна через вибори в Україні. Він заявив, що російський президент ніколи не буде вирішувати, хто буде президентом України — це рішення прийме український народ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?