Порошенко розповів матерям героїв про найважче для себе: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко розповів матерям героїв про найважче для себе: з'явилося відео

Порошенко розповів матерям героїв про найважче для себе: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Президент України  Петро Порошенко  привітав українських жінок з Днем матері, і розповів, що найважче для нього, - отримувати чорні вісті з фронту.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео 112.ua.


"Сьогодні в День матері схиляємо голови перед українським мамами - матерями героїв, які самі є справжніми героїнями. Мами героїв, ви - героїні теж! Наша перемога залежить від вас так само, як і від героїзму наших захисників - ваших синів. Схиляємо голови перед мужністю матерів, які виховали героїчних синів і дочок України, які захищають Батьківщину і дають відсіч ворогу", - розповів президент.


Також Петро Порошенко згадав, як повертався з армії: "Я ніколи не забуду очі моєї рідної і дорогої мами, коли повернувся з армії... Скільки в них було пережитих тривог, скільки щастя! Тому я завжди пам'ятаю, що за кожним солдатом стоїть сильна і тендітна жінка. Мати, його ростила, звичайно ж, не для війни".


Крім іншого, президент висловив особливу подяку і повагу тим жінкам, чиї голови покрили чорні хустки: "Для мене найважче - це та невимовна біль, яку відчуваєш кожен раз, коли приходять з фронту чорні звістки про загибель наших воїнів. Прошу українців привітати, оточити любов'ю матерів наших воїнів. Слава українським матерям! Слава матусі Україні!", - додав Порошенко.



Як повідомляв ONLINE.UA, президент України в День матері нагородив 1085 жінок званням "Мати-героїня".


Також  Петро Порошенко привітав воїнів всіх часів і оприлюднив відео про покоління солдатів ВСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?