Порошенко розповів про драйв від пуску ракет біля Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко розповів про драйв від пуску ракет біля Криму

Порошенко розповів про драйв від пуску ракет біля Криму

Президент України Петро Порошенко розповів, який драйв піднявся в зв'язку з випробуваннями українських ракет у повітряному просторі окупованого Криму.
Про це він заявив 2 грудня на конференції «Форум лідерства» в Варшаві в 25-ту річницю визнання Польщею незалежності України і встановлення дипломатичних відносин, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
"Вчора я, як президент, ухвалював рішення дуже важливе і дуже відповідальне - про те, щоб продовжувати випробування моєї системи протиповітряної оборони, на своїй українській території. Хтось намагався це заборонити. Я сказав, що ми будемо пускати і випробовувати українські протиповітряні ракети. Тому що ми повинні захистити мирне українське небо від агресора, і якщо ми його не захистимо, то ніхто його не захистить", - сказав Порошенко.
"Ви не уявляєте, який драйв піднявся в моїй українській нації, скільки дзвінків було міністру оборони Полтораку і мені, - «хлопці, ви все правильно робите». Ми повинні навчитися боротися за свої цінності, і не тільки боротися, а, нарешті, повинні навчитися перемагати", - підкреслив глава української держави.
Як повідомляв ONLINE.UA, на думку політтехнолога Олексія Голобуцького пуски українських ракет в Криму ставлять під сумнів силу зброї Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?