Порошенко розповів, що далі буде з Сакварелідзе
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко розповів, що далі буде з Сакварелідзе

Порошенко розповів, що далі буде з Сакварелідзе
Джерело:  NV

Президент Петро Порошенко має намір говорити з новим генпрокурором про відновлення екс-заступника глави ГПУ, якого Віктор Шокін звільнив 29 березня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Новое время.
В інтерв'ю виданню Давид Сакварелідзе розповів, що одразу після того, як він дізнався про те, що Шокін підписав наказ про його звільнення, він зустрівся з президентом.
"Президент сказав, що він говоритиме з новим генеральним прокурором і говоритиме з ним про те, щоб нас відновили", - зазначив колишній заступник генпрокурора.
Сакварелідзе додав, що не претендує на посаду глави ГПУ.
"Я кілька разів про це заявляв, і він знає, що я на це не претендую", - підкреслив Сакварелідзе.
Говорячи про зустріч з главою держави, він також сказав: "Вона була коротка. Президент сказав, що в наших відносинах нічого не змінюється і що моє звільнення не було погоджено з ним".
Раніше президент Петро Порошенко розповів, що з ним не погоджували звільнення Давида Сакварелідзе з поста прокурора Одеської області та заступника Генерального прокурора, наказ про який оприлюднили 29 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?