Порошенко розповів, як в переможній пісні Джамали змінювали назву
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко розповів, як в переможній пісні Джамали змінювали назву

Порошенко розповів, як в переможній пісні Джамали змінювали назву
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко розповів, що пісня кримськотатарської співачки  Джамали, з якою вона перемогла на Євробаченні, представляючи Україну, спочатку називалася «Крим Наш», але була перейменована в «1944».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео виступу глави держави на відкритті виставки "Золото нації. Наближення".
"Я думаю, що не випадково вона змінила назву цієї пісні, яка спочатку кримськотатарською мовою називалася "Крим наш", "Зер Крим", на назву "1944", - підкреслив він.
Порошенко вважає, що «ця зміна назви спонукала багатьох людей, які просто не уявляли, ніколи не знали, що сталося в 1944 році з кримськотатарським народом, з сотнями тисяч наших співгромадян, які дізналися, і були шоковані».
"І багато хто, коли чув цю пісню, включаючи мою дружину, я просто дивився на неї, і, знаєте, втішався, наскільки відкрите серце, просто плакали, коли чули ці емоції, цю харизму, яка йде від Джамали", - сказав він .


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Петро Порошенко нагородив Джамалу званням Народної артистки України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?