Порошенко став жертвою розіграшу, запевняють російські пранкери
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко став жертвою розіграшу, запевняють російські пранкери

Порошенко став жертвою розіграшу, запевняють російські пранкери
Джерело:  РІА Новини

Російські пранкери Володимир Кузнєцов (Вован) і Олексій Столяров (Лексус) запевняють, що подзвонили президенту України Петру Порошенку, представившись главою однієї з держав.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
"З Петром Порошенком ми справді розмовляли, але не від імені Трампа, а іншого президента, не можу поки сказати, якого", - заявив пранкер Кузнєцов.
Нагадаємо, 2 листопада на сайті президента України з'явилася новина про те, що він провів телефонну розмову з президентом Киргизстану Алмазбеком Атамбаєвим. Однак в апараті киргизького президента спростували це повідомлення і припустили, що Порошенка "хтось розіграв".
У МЗС України тоді заявили, що провокація з "розмовою" між Порошенком і Атамбаєвим мала на меті перешкоджання просуванню в ООН важливої ініціативи з прав людини в Криму.
Крім того, днями прес-служба Порошенка повідомляла про його розмову з новообраним президентом США Дональдом Трампом. Прес-служба республіканця не прозвітувала про розмову, що стало приводом для суперечок в мережі про те, чи була розмова насправді.
Як повідомляв ONLINE.UA, американський телеканал ABC повідомив, що команда Трампа провела телефонні переговори з генеральним секретарем ООН Пан Гі Муном, а також лідерами 26-ти країн, серед яких і президент України Петро Порошенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?