Порошенко та Вакарчук визначилися з ролями у Раді - джерело
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко та Вакарчук визначилися з ролями у Раді - джерело

Порошенко та Вакарчук визначилися з ролями у Раді - джерело
Джерело:  interfax.com.ua

П'ятий президент України Петро Порошенко та очільник партії "Голос" Святослав Вакарчук подали заявки на роботу у складі комітету зовнішньої політики. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

За даними невідомого джерела, кандидатури офіційно запропонували фракції "Європейська Солідарність" та "Голос" відповідно. Це сталося ввечері середи, 21 серпня.

Відомо, що керівником парламентського підрозділу може стати представник "Слуги Народу" Богдан Яременко. До складу комітету увійдуть 10 народних депутатів, з яких 6 будуть походити з президентської партії.

Нагадаємо, що "Слуга Народу" отримала рекордну підтримку виборців та займе більш ніж половину усіх посад у Верховній Раді. Партія має можливість де-факто керувати багатьма процесами у межах парламенту самотужки.

Як повідомляв ONLINE.UA, Вакарчук нещодавно звернувся до партії президента Володимира Зеленського, оголосивши пропозицію. Він запропонував призначити нардепів "Голосу"очільниками парламентських комітетів. Політик обґрунтував ідею професіоналізмом нових держслужбовців, які представляють його політсилу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?