Порошенко тонко натякнув, що готовий поборотися з Саакашвілі
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко тонко натякнув, що готовий поборотися з Саакашвілі

Порошенко тонко натякнув, що готовий поборотися з Саакашвілі
Джерело:  interfax.com.ua

Президент України Петро Порошенко, коментуючи відставку Міхеїла Саакашвілі з посади голови Одеської ОДА, тонко натякнув, що готовий поборотися з ним, якщо той вирішить перейти в опозицію до влади.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".
Нагадаємо, що в своєму зверненні до одеситів Саакашвілі звинуватив Порошенка в тому, що він підтримує два клани в Одесі, і область здають не просто корупціонерам, а ворогам України.
За словами президента, не існує ніяких перешкод для політичної активності Саакашвілі в опозиції.
"Ми демократична держава, і якщо він прийняв рішення почати політичну кампанію на опозиційному полі... Я сподіваюся, завтра уряд підтримає його рішення про відставку з поста глави облдержадміністрації, якщо він вирішив зайнятися політичною активністю", - сказав Порошенко.

Читайте також: Сенса ційна відставка Саакашвілі: у мережі звернули увагу на важливу деталь
Також він нагадав, що свого часу ряд грузинських політиків були запрошені в Україну для здійснення реформ.
"Деякі з них успішно продовжують працювати в уряді, наприклад, глава Нацполіції Хатія Деканоїдзе, в НАБУ - Углава (перший заступник директора Національного антикорупційного бюро України Гізо Углава - ред.) і багато інших. Деякі люди вирішили змінити сферу діяльності і почати політичну активність в Україні після програшу на грузинських виборах", - сказав президент.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше керівник Головного управління Національної поліції в Одеській області, екс-заступник глави МВС Грузії, Гіоргі Лорткіпанідзе заявив, що йде з посади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?