Порошенко цікаво назвав авторів скандальних декларацій: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко цікаво назвав авторів скандальних декларацій: з'явилося відео

Порошенко цікаво назвав авторів скандальних декларацій: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Президент Петро Порошенко звернувся до народних депутатів, які в своїх електронних деклараціях вказали величезні суми, назвавши їх сизими голубами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.
"Багато тих, хто зараз декларував, приписали собі кеш удома, думаючи, що це нульова декларація, що це дозволить їм потім уникнути перевірки. Але ключова позиція - це підбити риску того, чого не робили 25 років, і далі пояснити, де ти, голуб сизий, взяв ці гроші", - сказав глава держави під час виступу у Львові на XVI Міжнародному економічному форумі "Львівщина - фабрика Європи".
"Боротися потрібно не з багатими, як дехто думає, а зі злочинцями", - підкреслив президент.
Нагадаємо, сам Порошенко у своїй електронній декларації вказав, що має готівкою 900 тис гривень і $60 тисяч. Також президент задекларував 104 підприємства, акції чотирьох компаній, будинок за 30 млн грн, три квартири, шість ділянок землі і одну квартиру у власності з дружиною.


Як повідомляв ONLINE.UA, генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що його відомство перевірить електронну декларацію президента і інших політиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?