Порошенко відкрив таємницю телефонної розмови з Трампом
Категорія
Світ
Дата публікації

Порошенко відкрив таємницю телефонної розмови з Трампом

Порошенко відкрив таємницю телефонної розмови з Трампом
Джерело:  online.ua

Обраний президент США Дональд Трамп в телефонній розмові з президентом України порушував питання російської агресії на Донбасі і анексії Криму, заявив глава держави Петро Порошенко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Інтерфакс -Україна ».
"Протягом останнього тижня і я, і президент Туск мали можливість спілкуватися з новообраним президентом, паном Трампом», - заявив Порошенко на спільній прес-конференції з президентом Європейської Ради Дональдом Туском, головою Європарламенту Мартіном Шульцем і президентом Єврокомісії Жан-Клодом Юнкером за підсумками 18-го саміту Україна-ЄС 24 листопада в Брюсселі.
«Ми дзвонили одне одному... Можу підтвердити вам, що питання російської агресії і незаконної анексії Криму був поставлений новообраним президентом Трампом в моїй розмові з ним по телефону", - сказав Порошенко.

Читайте також: Пу тін підлабузнюватиметься до Трампа,  а той змусить главу Кремля плакати - російський журналіст
При цьому президент підкреслив, що не може розголошувати подробиці телефонної розмови з Трампом, зазначивши, що у нього була можливість надати новообраному американському президентові вичерпну інформацію про останні події на сході України і в анексованому Криму.
Як повідомляв ONLINE.UA, американський сенатор штату Меріленд Бен Кардін, який брав активну участь у розробці та проведенні через Конгрес ряду проукраїнських законів, заявив, що Сенат направить зовнішню політику новообраного президента США Дональда Трампа в напрямку протистояння Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?