Порошенко влаштував селфі з військовими: з'явилися фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко влаштував селфі з військовими: з'явилися фото

Порошенко влаштував селфі з військовими: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко  влаштував селфі з військовими з нагоди Дня захисника, який відзначається 14 жовтня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook першого віце-спікера парламенту, нардепа Ірини Геращенко, яка й оприлюднила фото.


З нагоди свята Порошенко роздав нагороди: орден "Золота зірка" Героя України дістався майору, начальнику штабу - першому заступнику командира парашутно-десантного батальйону 25 окремої повітряно-десантної бригади високомобільних десантних військ Збройних Сил України Андрієві Ткачуку.


Також Глава держави вручив "Золоту Зірку" Героя України вдові танкіста капітана Олександра Лавренка - Світлані. Почесне звання Героя загиблому воїну було присвоєно у вересні. Капітан Олександр Лавренко був командиром танкової роти танкового батальйону 93-ї окремої механізованої бригади оперативного командування "Схід" Сухопутних військ Збройних сил України.


Президент також присвоїв звання Герой України молодшому лейтенанту, командиру взводу управління гаубичної самохідно-артилерійській батареї гаубичного самохідно-артилерійського дивізіону бригадної артилерійської групи 51 окремої механізованої бригади оперативного командування "Північ" Володимиру Гармату посмертно. Нагороду отримала мати бійця.


"Під час виступу з нагоди Дня захисника Вітчизни президент особливо подякував захисницям - українським жінкам. Серед контрактників, які захищають сьогодні Україну, - 10 000 жінок ... І ось єдиний негатив для мене сьогоднішнього дня - серед нагороджених і тих, що отримали високі звання, не було жодної жінки. Жінки-військовослужбовці були запрошені на заходи, але серед відзначених їх не було. Це неправильно і несправедливо", - скрушно пише Геращенко.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Порошенко, виступаючи з нагоди Дня захисника, заявив, що Україна значно збільшить розробки в сфері космічної розвідки і ракетного озброєння.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?