Порошенко з американцями привіз на Донбас зброю: опубліковані нові фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Порошенко з американцями привіз на Донбас зброю: опубліковані нові фото і відео

Порошенко з американцями привіз на Донбас зброю: опубліковані нові фото і відео
Джерело:  online.ua

Президент України  Петро Порошенко разом з американською делегацією  під час робочої поїздки в Донецьку область передав українським військовим нову зброю і техніку.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Адміністрації президента в Facebook.


Відзначається, що Порошенко оглянув спостережну вишку і взяв участь у запуску системи раннього виявлення, попередження та ідентифікації цілей «AEROS», яка розміщена в Маріуполі.


Він також передав прикордонникам легкоброньований катер UMC-1000, 16 одиниць броньованих автомобілів марки «ХАМЕР» і нове озброєння.


Порошенко передав відповідні сертифікати на техніку та обладнання командирам підрозділів.


Читайте також:  Порошенко вручив орден американському другу України: з'явилися фото і відео


«На свято не прийнято з'являтися з порожніми руками. Тому і зараз моряки-прикордонники отримали модернізований швидкісний патрульний броньований катер українського виробництва», - заявив Порошенко.




Як повідомляв ONLINE.UA,  президент України Петро Порошенко 31 грудня прибув до зони АТО на Донбасі і привітав захисників Маріуполя на командному пункті під Широкино.


"Прибув на командний пункт в районі Широкино з американськими сенаторами Джоном Маккейном, Ліндсі Гремом і Емі Клобучар, щоб привітати наших Воїнів з Новим роком", - повідомив глава держави.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?