Порошенко затвердив новий список санкцій проти Росії
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко затвердив новий список санкцій проти Росії

Порошенко затвердив новий список санкцій проти Росії
Джерело:  president.gov.ua

У середу, 30 березня, президент України Петро Порошенко підписав  документи, які вводять в силу дію санкцій проти осіб зі "списку Савченко".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Адміністрації президента.


Указ набирає чинності з моменту оприлюднення документа і вводить спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи по відношенню до осіб, які причетні до викрадення, фальсифікації звинувачень або до оголошення неправдивої інформації у справах незаконно засуджених в Росії українців Надії Савченко, Олега Сенцова і Олександра Кольченко.


Документ був підготовлений в Раді національної безпеки і оборони України та затверджений 25 березня, а за забезпечення реалізації безстрокових персональних санкцій несе відповідальність Кабінет міністрів, Служба безпеки і Національний банк України.


"Міністерство закордонних справ України має поінформувати компетентні органи Європейського Союзу, Сполучених Штатів Америки та інших держав з метою розгляду ними питання про введення аналогічних санкцій", - повідомили в прес-службі президента.


З повним текстом документа можна ознайомитися  тут.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  в списку санкцій Савченко немає прізвища найголовнішої людини, - президента Росії Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?