Порошенко затвердив строки призову і звільнення в запас на 2016 рік
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко затвердив строки призову і звільнення в запас на 2016 рік

Порошенко затвердив строки призову і звільнення в запас на 2016 рік
Джерело:  president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко підписав указ щодо строків проведення призову на військову службу та звільнення в запас українських військовослужбовців в 2016 році.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Адміністрацію президента.


"Підписав указ про звільнення в запас і терміни закликів в 2016 році", - написав президент у Twitter.


Згідно з указом, зі Збройних сил України та Державної спеціальної служби транспорту в запас звільнять військовослужбовців строкової служби, які мають освіту магістра або спеціаліста, а також відслужили встановлені терміни строкової військової служби.


Звільнення в запас військовослужбовців строкової служби відбудеться в квітні-червні, листопаді та жовтні-грудні 2016 року.


Крім іншого, документ визначає терміни проведення призовів українців на строкову військову службу з 5 травня по 30 червня та в жовтні-листопаді 2016 року.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  Петро Порошенко також підписав документи про набуття чинності санкцій проти осіб зі "списку Савченко".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?