Порошенко заявив про новий обман з боку Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко заявив про новий обман з боку Росії

Порошенко заявив про новий обман з боку Росії
Джерело:  president.gov.ua

Росія в черговий раз порушила взяті на себе зобов'язання, і, всупереч обіцянці, даній на переговорах «нормандської четвірки» в Берліні, не пустила представників Червоного Хреста до українських в'язнів, які утримуються на території РФ.
Про це заявив президент України Петро Порошенко, отримуючи вірчі грамоти від посла Польщі в Україні Яна Пєкло, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.
"Сьогодні ми отримали офіційну відмову у відвідуванні представників широкої гуманітарної місії - Міжнародної організації Червоного Хреста. Їм знову було відмовлено в допуску до наших заручників", - заявив він.
Також Порошенко додав, що "це категорично неприйнятно, коли домовленості не виконуються".
Водночас глава держави підкреслив і неприпустимість порушення домовленостей щодо білоруського режиму припинення вогню на Донбасі.
Президент повідомив дипломату, що бойовики спробували встановити спостережний пункт на території розведення сторін, а також про обстріл спостережної місії ОБСЄ.
Крім того, Порошенко зазначив, що в разі невиконання Мінських домовленостей Росією санкції проти неї повинні бути продовжені.
Нагадаємо, раніше в своїй статті для ONLINE.UA політичний експерт Євген Магда назвав чотирьох союзників президента РФ Володимира Путіна у війні проти України на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?