Порошенко здав кров на вміст алкоголю та наркотиків - перші результати
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко здав кров на вміст алкоголю та наркотиків - перші результати

Порошенко здав кров на вміст алкоголю та наркотиків - перші результати
Джерело:  online.ua

Чинний український глава та кандидат у президенти України Петро Порошенко здав аналіз крові на вміст алкогольних та наркотичних речовин у НСК "Олімпійському". Зазначається, що жодної психоактивної речовини у крові політика знайдено не було, передає ONLINE.UA.

Також вказано, що медичне обстеження Петра Порошенко складалося із двох етапів – безпосереднього лікарського огляду та збору відповідних аналізів. Про це розповів лікар-нарколог Київської міської клінічної наркологічної лікарні "Соціотерапія" Володимир Ярий.

За словами іншого кандидата в президенти, Володимира Зеленського, результати його аналізів з'являться приблизно через три дні. Перші результати швидких тестів досліджень крові Петра Порошенка з'явились майже відразу.

Варто зазначити, що матеріалом для аналізів Порошенка стала кров, сеча та волосся разом із волосяним фолікулом.

"Ми використовували декілька способів для виявлення психоактивних речовин в організмі. Це були і швидкі тести, результати яких вже оприлюднили. Жодної психоактивної речовини не знайшли", - каже Ярий.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше чинний український глава та кандидат у президенти Петро Порошенко заявив, що пропозиція шоумена і кандидата у президенти Володимира Зеленського про те, щоб модератором на дебатах була лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко є неповагою, як до неї, так і до її виборців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?