Порошенко знайшов, чим нагородити Джамалу за Євробачення: опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко знайшов, чим нагородити Джамалу за Євробачення: опубліковано фото

Порошенко знайшов, чим нагородити Джамалу за Євробачення: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко нагородив званням Народної артистки України співачку  Джамалу, яка перемогла в міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2016.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook президента.


"Фантастична перемога Джамали на Євробаченні зробила щасливими величезну кількість людей. Цей успіх гідний почесного звання "Народна артистка України". Від усієї України ще раз подякував Джамалі за важливу справу, яку вона робить як для українського народу в цілому, так і для кримських татар в зокрема", - написав Петро Порошенко.


Президент зазначив, що Джамала зробила великий внесок у те, щоб питання окупованого Росією Криму знову був на перших сторінках.


"Пісня, в якій йдеться про історію кримськотатарського народу - так чіпляє за серце, що ти просто не можеш не підтримати, не проголосувати, не стати учасником великого процесу звільнення Криму!", - додав Порошенко.


Як повідомляв ONLINE.UA, російський актор Станіслав Садальський заявив, що  Джамала може не отримати звання Народної артистки через те, що її батьки голосували за анексію Криму.


При цьому,  багато хто бачить зв'язок між піснею Джамали "1944" і актуальними подіями в Криму.


Також  Петро Порошенко звернувся до послів країн "Великої сімки" із закликом чинити тиск на Росію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?